Design / indretning

Decorativa forskønner P-huse,
fordi Decorativa mener at

  • tiltalende førstehåndsindtryk er vigtigt for både brugeren og udbyderen, da dette kan have vital betydning for, hvor vidt brugeren vælger at komme igen.
  • farver og belysning spiller en stor rolle for mange brugere, idet et lyst område skaber større velvære og tryghed.
  • markering, skiltning NYE DESIGNS gør det lettere at færdes i området.
Markeringer Markeringer
  • handicap- , familieparkering - alt i nyt brugervenlig design.
Handicappladser Handicappladser
  • pænere huse - gladere brugere - bedre indtjening for ejeren.

Kontakt Decorativa for flere inspirende oplysninger

Parkeringspladser Parkeringspladser

Et p-hus er indgangsportalen til en bygning

Skal dine medarbejdere, dine kunder møde en grå betonbygning med rust i loftet, afskallede vægge og vandpytter i gulvet ...
... eller skal dit p-hus udstråle sikkerhed, kvalitet, velvære, Så hvorfor lade dem møde en kold, uinspirerende, grå betonbygning.

Parkeringspladser Parkeringspladser

Velvære og energi

Kunder og medarbejdere er fundamentet for enhver succes. Så inspirer dem, glæd dem, fyld dem med energi. Lad dem mærke, at de er velkomne, lige fra de triller ind.

Velvære og energi

Way-finding

Yderligere er det at kunne finde rundt i et p-hus mange steder en udfordring. Decorativa kan gøre det lettere med designforslag til indretning af p-huse. Det skal være sikkert og rart at færdes i et parkeringsareal. Vi lægger vægt på korte og tydelige adgangsveje.

Way-finding Way-finding
Way-finding Way-finding
Way-finding

Sikkerhed

Ved optimering og opgradering af et p-hus opnås større trafiksikkerhed med sikre gangarealer og hastighedsdæmpere. Det handler om at tydeliggøre færdselen i p-husets forskellige arealer. Man må ikke være i tvivl.

Sikkerhed Sikkerhed

Designelementer

  • behovet for og omfanget af forskelligartede parkeringsmuligheder. Et parkeringsareal skal kunne rumme alle, så derfor er specielle parkeringsbåse til handicappladser, familiepladser, el-biler-pladser og motorcykelpladser alle forskellige former for tilpasning til kundesegmentet i pågældende parkeringsareal.
  • grafiske forslag – med udgangspunkt i virksomhedskultur og specialønsker kan et p-hus gives et unikt og tilpasset udtryk til netop én bestemt bygning. Selv et p-hus kan gøres til et spændende sted at være.
Grafisk oversigt
  • tydelig skiltning/ikoner – med let forståeligt indhold og ikoner skal trafikken gøres så sikker som muligt. Det skal være let at finde tilbage til sin bil.
Skiltning Skiltning
Skiltning
  • lyskilder og lysdesign – der arbejdes meget på at forbedre lysforhold i parkeringshuse. Dels at gøre det mere lyst og venligt, og dels med at spare på el-regningen fx i form af LED-belysning og lyscensorer.
Belysning Belysning